elwirdj píše:Tenhle seriál mi totálně přirostl k srdci. Obě série naprosto úžasná, promyšlená a krásně oblečená podívaná. Jimmy s tím podle mého soudu počítal. Proto dal synovi svoje známky, proto s sebou nevzal Richarda. Bylo to pro mě logické vyústění toho všeho, čím prošel a jak žil. Steve Buscemi je světovej herec. Kdo by to řekl, že prosťáček Donnie z Big Lebowského bude umět zahrát pana Thomsona, kterého musí člověk milovat i nenávidět zároveň a všechny polohy mu 100% věřit. Zanechali jsme ho v okamžiku spokojenosti, kterak si připíjí sektem na pozemcích.... církve.. Hahaha- Cherchez la Femme!! U mě se posledním dílem v lásce k seriálu nezměnilo vůbec nic a nedočkavě budu vyhlížet třetí sérii. Do té doby si těch 24 kousků zkouknu pečlivě a rád znovu. Vám děkuju za titulky- skvělá práce a za tenhle web vůbec. Teď už jen zbývá připít- To the Lost! a užít si Vánoce!
bartas píše:Tak já jsem s tímhle serialem asi skončil, vím že jsou zde fanoušci celého seriálu - ale já jsem se na to díval hlavně kvůli Darmodymu a Richardovi (ti dva jsou - byli správně mafiánsky chladní ) - ještě mě baví se dívat jak se mladej Al Capone probíjí do své slavné boss pozice, ale to už byl vedlejší důvod , zkrátky pokud nepovolaj zázrak, že to nakonec Darmody přežil tak ze 3. serii uvidim jen první díl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků